5 EASY FACTS ABOUT یبوست مادر شیرده روی نوزاد تاثیر دارد DESCRIBED

5 Easy Facts About یبوست مادر شیرده روی نوزاد تاثیر دارد Described

5 Easy Facts About یبوست مادر شیرده روی نوزاد تاثیر دارد Described

Blog Article

به زودی در این بخش با مطالب علمی گردآوری شده از منابع علمی معتبر جهان در خدمت شما فرهیختگان گرامی خواهیم بود.

ارتباط علمی داروسازی دکتر عبیدی با کادر درمانی بهداشتی کشور گزینه‌ای است که در نهایت منجر به ارائه راهکارهای درمانی بهتر و ارتقاء سطح سلامت جامعه می‌شود. بخش علمی وب‌سایت ویژه پزشکان، داروسازان، پرستاران و سایر اعضای محترم کادر درمانی بهداشتی در حال آماده‌سازی است.

پزشک بر اساس موارد زیر درباره درمان یبوست تصمیم‌گیری می‌کند:

البته اختلال در حرکات روده‌ای یا عملکرد راست‌روده و مقعد ناشی از اختلال در اعصاب دستگاه گوارش یا مصرف برخی داروها نیز در بروز این مشکل بی‌تأثیر نیست. برخی از علل شایع یبوست عبارتند از:

نفخ نفخ و درد شدید، معمولاً در سمت چپ و پایین شکم احساس می‌شود. در هنگام یبوست گازی که به صورت طبیعی توسط باکتری‌های روده از مدفوع تولید می‌شود درون روده جمع می‌شود و درد ایجاد می‌کند.

«اگر سوالی در مورد یبوست دارید یا تجربه ای از درمان یبوست دارید که به سایر خوانندگان کمک می کند حتما آن را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید.»

عواملی که احتمال ابتلا به یبوست را افزایش می‌دهند عبارتند از:

داروسازی دکتر عبیدی با بیش از هفتاد و پنج سال سابقه درخشان، میراث‌دار کیفیت و نوآوری در صنعت دارویی کشور محسوب می‌شود. داروسازی دکتر عبیدی با رعایت دقیق همه موارد موثر در کیفیت دارو و ساخت راهکارهای درمانی موثر و مورد نیاز، همواره و در هر شرایطی برای ارتقای سطح سلامتی جامعه در کنار همه ایرانیان بوده و خواهد بود.

در یبوست نوزادان این صورت گاهی لازم است مداخلاتی مانند اِنِما یا جراحی ضرورت پیدا کند.

سلام ببخشید من یبوست ندارم ولی دو سه روز دسشویی نمیرم در روز یا اگر میرم خیلیی کم نمیدونم باید چیکار کنم چند روز قبل اینکه اینجوری بشم چند روزی دلم درد میکرد تقریبا دو هفته قبل هم قرص پنتومید مصرف میکردم ک قطع کردم مصرفشو احتمال داره بخاطر اون باشه

سلام من مشکل مدفوع دارم حس میکنم مدفوع دارم ولی متاسفانه هرچی تلاش میکنم بیرون نمیاد و مدت زیادی رو باید تو توالت باشم .

اختلال هورمونی در دوران قاعدگی و بارداری (سطح بالایی از هورمون استروژن و پروژسترون در دوران قاعدگی و بارداری ممکن است منجر به یبوست شود. یک مورد از هر پنج زن باردار دچار یبوست بارداری می‌شود.)

نداشتن فعالیت جسمی و بی‌تحرکی طولانی مدت (دراز کشیدن یا نشستن طولانی)

زمانی یک فرد به یبوست مبتلا شده که کمتر از سه بار در هفته دفع مدفوع داشته باشد.

Report this page